0773 865 891/ 031 438 07 88

Slider2
Slider
HDC Dental iti pune la dispozitie luna aceatsa un voucher cadou in valoare de 30 de ron!

Afla mai multe despre HDC Dental

HDC Dental va ofera o multitudine de servicii stomatologice la standarde ridicate: implant dentar, estetica dentara, ortodontie, protetica, parodontologie sau pedodontie. Aparatura disponibila in cadrul cabinetului permite realizarea tutuoror manoperelor stomatologice de la o simpla consultatie pana la un tratament stomatologic complex.

Cabinet stomatologic

Dr. Huidan Daniela

Program de lucru

Luni - Vineri

09.00 - 21.00

Str. Resita nr.20, Bloc A19, Ap.31, Sect. 4

Aparate dentare

Aparatul dentar presupune intalnirea cu un medic specialist ortodont care inainte de a incepe montarea aparatului se va documenta asupra cazului. Exista o programare in care se face un plan de tratament si in care se vor lua niste amprente ale maxilarului si mandibulei pentru crearea unor modele de studiu, precum si montarea in articulator pentru studierea muscaturii actuale si prezentare viitoarei muscaturi. Veti face un set de poze si radiografii. Uneori se recomanda extractia anumitor dinti pentru o asezare perfecta si o ocluzie corecta.
Este recomandat ca inceperea tratamentului ortodontic sa se faca de la varsta de 8-9 ani. Totusi tratamentul cu aparat dentar nu are limite de varsta.
Exista diferite tipuri de aparate ortodontice: fixe, mobile si functionale. Pot fi metalice, din ceramica sau safir. In medie tratamentul dureaza intre 1 an si 1 an jumatate.
NU UITA! Nu e niciodata prea tarziu pentru a avea zambetul frumos pe care ti-l doresti

Rate this item
(1 Vote)

Informatii utile

SC HDC DENTAL SRL

Reg. Com. sub nr: J40/8420/2014

CUI: 33386790

Sediu social: Str. Paduroiu 10, Bl. B27, Ap.63, S4, Bucuresti

Punct de lucru: Str. Resita 20, Bl. A19, Ap.31, S4, Bucuresti

Politica Cookies

Politica de Confidentialitate

Social Connect

demo